Autorijlessen

Het is bijna ondenkbaar in Nederland dat je geen autorijbewijs hebt.

Of je nu gaat solliciteren, zelfstandig gaat wonen of gewoon lekker gaat reizen, zonder rijbewijs wordt het er niet makkelijker op. Nu is het dan ook zover! Je denkt er over, of misschien ben je zelfs al vastbesloten om met je autorijlessen te gaan beginnen. klik hier voor het contactformulier. Je inschrijving verplicht je tot niets! Je mag natuurlijk ook eerst een losse les inplannen om te beoordelen of je meer lessen bij Rijschool Maasstad! wilt volgen. Deze les kan daarna altijd nog in het pakket gezet worden zodat je toch gebruik kan maken van één van onze voordeelpakketten!

Of je voorkeur uit gaat naar de betrouwbaarste rijschool, de mooiste aanbieding, de beste instructeurs of gewoon de mogelijkheid om het rijbewijs zo snel mogelijk te halen, bij Rijschool Maasstad! bieden wij het allemaal.

Vanzelfsprekend geeft een complete rijschool zoals Rijschool Maasstad, ook rijlessen voor het behalen van het B rijbewijs voor een automaat. Wij doen dit met een uiterst makkelijk te bedienen auto die van alle gemakken voorzien is. De tarieven hiervoor zijn gelijk aan de de lessen voor de schakelauto.

Ook bij ons kun je natuurlijk al met 16 en half jaar gaan lessen en vanaf je 17e verjaardag je autorijbewijs halen.

De praktijklessen bestaan uit bijzondere verrichtingen en deelnemen aan het verkeer.

Verder is het mogelijk om een Tussen Tijdse Toets af te leggen bij het CBR dit is een soort proefexamen.

Je kunt bij ons kiezen voor losse lessen (50 min.) of een pakket , in het pakket zitten 24 rijlessen 1 praktijkexamen en 1 tussentijdse toets.

Gemiddeld slagingspercentage bij het eerste rij-examen in Rotterdam:

Autorijles in Rotterdam motor: 65%
Autorijles in Rotterdam auto: 40%
Autorijles in Rotterdam auto met aanhangwagen: 55%