Het asfalt veroveren op twee wielen? Verre motortochten?

Schrijf je dan nu in voor een motorrijopleiding van Rijschool Maasstad. Een motorrijopleiding kost minder tijd dan een autorijopleiding en is dus ook goedkoper. Eerst uitproberen? Meld je dan aan voor een  proefles van 100 minuten voor maar €55!

Waarom Maasstad?
Rijschool Maasstad is één van de beste motorrijscholen van Nederland, met een hoog slagingspercentage.

Je krijgt motorles van een motorinstructeur die meer dan 15 jaar heeft gewerkt als vaste motorinstructeur bij Verkeersschool Cum Laude.  Deze motorinstructeur wordt zeer gewaardeerd door de CBR examinatoren.
Door zijn specifieke aanpak en met ruim 20 jaar motorrijles ervaring ligt uw slagingskans bij het CBR op 80%. Cijfers liggen ter inzage bij verkeersschool Cum Laude of op de website van CBR

Bij ons kun je al in drie dagen de motor volledig de baas worden.

Voor wie?
Iedereen kan bij ons de motorrijopleiding volgen, zelfs als je nog niet in het bezit bent van rijbewijs B.

Inhoud
De motorrijopleiding bestaat uit drie onderdelen en drie examens.

1. Theorie
De theorie leer je zelf. Leerboeken moeten zelf aangeschaft worden. Het theorie-examen reserveren wij voor je.

2. Voertuigbeheersing
De lessen voertuigbeheersing vinden plaats in Rotterdam. Spelenderwijs leer je alle verplichte examenoefeningen uitvoeren.

3. Verkeersdeelneming
De rijlessen in het verkeer volg je individueel of in duo’s. Onze motorspecialist begeleid de lessen bij voorkeur op de motor. Zo kunt hij het beste met jou in contact blijven. Het is ook mogelijk om in dagdelen te lessen. Gemiddeld heb je drie tot vijf dagdelen nodig.

Tarieven
Motorrijles kost 41 euro per les. De meeste leerlingen kiezen voor ons Voordeelpakket van slechts 1490 euro. Een basisopleiding met alles voor de AVB en AVD praktijk. Inclusief 30 lessen en beide praktijk examens!

Gemiddeld slagingspercentage bij het eerste rij-examen in Rotterdam:

motor: 65%
auto: 40%
auto met aanhangwagen: 55%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *